Aan alles komt een eind... 

Ruim 3 jaar geleden besloot ik de salon aan te vullen met een webshop. Wat een plezier heb ik hier aan beleefd! Inkopen doen, cadeaus samenstellen 🎁, op een overzichtelijke manier product informatie kunnen verschaffen, losgaan met inkopen tijdens mijn favoriete seizoen 🎄🎅🏻 en zo verder. 

Toch loop ik nu enige tijd met het gevoel te willen stoppen. Ik kan er een heel verhaal over schrijven, maar kort gezegd; ligt hier helaas mijn hart niet meer. 

De afgelopen jaren heb ik geleerd om naar mijn gevoel te luisteren en ben ik stapje voor stapje de salon gaan sluiten. Dit lijken misschien veel beslissingen die in een korte tijd zijn gemaakt, echter zijn dit altijd weloverwogen keuzes geweest. Ik luister nu naar mijn gevoel, maar ik hak de knoop wel pas door bij de 183e x dat dit mij iets probeert te vertellen, haha.

Ik geloof er in dat waar deuren sluiten, er ook weer nieuwe openen. ✨

Daarnaast blijf ik mijn liefde voor parfum wél met jullie delen. Dus met Federico Mahora blijf ik doorgaan. Hier zal ik binnenkort weer frisse informatie over delen. 🌸

Ook zal ik mijn overige voorraad binnenkort per instagram/facebook met jullie delen: ik kan alvast verklappen dat dit allemaal tegen fijne prijsjes weg gaat. 👀

Bedankt allemaal! 💜

 Liefs, Nicole 💋