Smeren, smeren en nog eens smeren!

De titel verraadt natuurlijk al het onderwerp waarover ik het wil gaan hebben: je lichaam beschermen tegen UV-straling! 

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, dat het belangrijk is om jezelf goed en regelmatig in te blijven smeren met de zomerse temperaturen die we nu hebben. Niet alleen met deze temperaturen trouwens, maar ook wanneer het wat kouder is, is het belangrijk om je huidje goed te beschermen. UV-straling komt niet alleen vrij wanneer de zon vol op schijnt, maar ook wanneer het bewolkt is. Het is dus totaal niet overbodig om een goede zonnebrandcrème aan te schaffen. Om je zonnebrandcrème goed zijn werk te laten doen, is het belangrijk om je om de 2 uur in te smeren. Als je gaat zwemmen of veel transpireert mag dit zelfs nog vaker! 

Tegenwoordig wordt je platgegooid met een ruime keuze uit zonnebrandcrèmes en aftersun producten, dus bij deze doe ik daar gezellig aan mee!
De producten die ik verkoop zijn van het merk Federico Mahora. Deze zijn fijn uit smeerbaar, plakken niet en je hebt keuze uit verschillende factors. Ook heeft Federico Mahora zonnebrandcrème voor het gezicht. Ze bevatten een CC cream, waardoor de huid mooi geëgaliseerd wordt. Aarzel niet en bestel een beschermend product, want je hebt maar één huid!