Persoonlijk resultaat biopeeling!

Eindelijk kan ik de resultaten van de Biopeeling met jullie delen!๐Ÿ’ž


Afgelopen vrijdag heb ik namelijk voor de 3e keer de biopeeling aangebracht. Voor degenen die mij niet zo lang kennen; ik heb altijd flink last gehad van acne en hier dan ook littekens aan overgehouden. Dankzij de producten van Nouvital-Cosmetics is mijn huid rustig geworden en door de biopeeling trekken mijn littekens geleidelijk weg: op naar een gladde huid!๐Ÿ’ช


Nu moet ik wel zeggen dat de behandeling niet geheel pijnloos is. Maar daarvoor bestaat het gezegde; 'wie mooi wil zijn, moet pijn lijden'.


De beschrijving van hoe de behandeling in zijn werk gaat en hoe het voelt:


Het voelt namelijk alsof er kleine glasscherven over de huid schuren. Zoals je op de foto kunt zien, reageerde mijn huid er meteen op en werd het rood. Ik was dan ook zeer blij dat de peeling verwijderd kon worden en ik er een lekker verkoelend masker op aan kon brengen. Nadat het masker was ingetrokken, haalde ik voorzichtig de restjes weg en sprayde ik mijn huid in met een Azuleen lotion. De huid tindelde nog een dag. Het voelde alsof er kleine stroomschokjes over m'n huid gingen wanneer ik het aanraakte.

5 dagen lang mocht ik niks met mijn huid doen.

๐Ÿคธ5. Dagen. Lang. He-le-maal niks!๐Ÿคธ

Nou dat was wel afzien. Het enige wat mocht, was met de lotion sprayen.

In die 5 dagen maakte de roodheid plaats voor de vervelling. En dit was het belangrijkste proces van de gehele behandeling. Bij dit gedeelte was het dan ook belangrijk om NIET aan de huid te zitten en er niks op te smeren. Ik liet de huid haar werk doen.

Na 5 dagen mocht ik eindelijk mijn gezicht reinigen en opnieuw verzorgen met een masker en crème.๐Ÿ™Œ

Het is nu de 6e dag en mijn huid voelt lekker zacht aan!๐Ÿ˜


Kortom: deze behandeling is echt een uitvinding voor iedereen die last heeft van;

- littekens

- fijne lijntjes

- vlekjes

Ook voor mensen met een vette huid is dit een fijne behandeling. De talgproductie wordt verminderd en de poriën worden verfijnd.


Het is even doorbijten maar je krijgt er ook een hoop voor terug! Het verschilt per persoon hoeveel behandelingen je nodig hebt. Tussen de behandelingen door is het van belang om de huid 14 dagen te laten herstellen.


Wil je graag meer informatie over deze behandeling? Neem dan een kijkje op onderstaande link of neem gerust contact met me op. Het is mogelijk om geheel vrijblijvend een afspraak te maken om samen te kijken wat ik voor je kan betekenen!

๐Ÿ“ž0653574875  |  ๐Ÿ“จinfo@beauticole.nl

https://beauticole.nl/behandelingen/gezichtsbehandelingen/biopeeling


#biopeeling #gladdehuid #zachtehuid #kruiden