Federico Mahora


Sinds korte tijd is het ook mogelijk om heerlijke parfum, lichaamsverzorging, make-up en nog veel meer te bestellen!

federico mahora beauticolesamples fm beauticoleFederico Mahora Make-Up beauticole

In de salon liggen (150!) proefjes van de parfums klaar om uit te proberen en te kijken welke geur het beste bij jouw huid past (op iedere huid ruikt een parfum namelijk anders). Ook ligt er een catalogus waarin álle producten vertoond staan.
Hier onder alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten van Federico Mahora. De parfums zijn écht en daarom blijft de geur ook lang houdbaar. Alle parfums van FM bevatten geen Nitrosamine; dit is een stofje waar velen allergisch zijn. Veel parfums bevatten deze stof wel. Ook bevatten enkele parfums geen Citronellol. Nog een stofje waar een aantal allergisch voor kunnen zijn. Ben je geïnteresseerd in een van de parfums, maar ben je allergisch voor Citronellol? Laat het mij dan even weten, zodat ik de juiste parfums voor je op een rijtje kan zetten!

Ik wil graag bestellen, maar hoe werkt het?
De producten liggen bij mij niet op voorraad. Daarom is het mogelijk om mij een bestelling door te geven, zodat ik het voor je kan bestellen. Houdt er rekening mee dat de bestelling 1x per week wordt geplaatst (op de maandagen) en er een levertijd is van 3-5 dagen.

Ben je benieuwd geworden naar Federico Mahora? Neem dan gerust contact met me op!