Biopeeling 45 min€75,50

Kies je voor de Biopeeling, dan kies je voor huidverbetering en vernieuwing! De biopeeling is dé oplossing tegen fijne lijntjes, vlekjes, littekens en een vette huid. De behandeling bestaat uit 2 afspraken:

Afspraak 1: Reiniging, dieptereiniging d.m.v. de biopeeling met afsluitend een kalmerend en verzorgend masker.
Afspraak 2 (5 DAGEN NA AFSPRAAK 1): Reiniging, kalmerend en verzorgend masker en oog- en dagverzorging.


Wat is een Bio Peeling?

Het is een plantaardige diepte peeling afkomstig uit de Zwarte Zee die bestaat uit:

- Een mengsel van geselecteerde kruiden, zeeplanten en zeespons

- Een zure lotion met plantenextracten

- Een verkoelend en zuurstofrijk masker


Wat doet het?

- Het versnelt de fysiologische peeling. De bovenste huidlaag zal volledig afschilferen, waardoor er een nieuwe en frisse huid zal ontstaan.

- De massage en de kruiden stimuleren de doorbloeding van de huid, zodat de huidstofwisseling (metabolisme) toeneemt.

- Tevens worden sneller nieuwe cellen gevormd en heeft het een positieve invloed op de producten van collageen en elastomeer.

- Zorgt voor een afvlakking van de huidrimpels en een verbetering van de huidkwaliteit, zowel met betrekking tot de kleur als tot de huidtekening

- Het reinigt de huid diep van overtollige. talgproductie en dode huidcellen. Bovenstaande leidt er uiteindelijk toe dat de huid gladder, frisser, elastischer wordt en een satijnachtige zachtheid en uitstraling krijgt.Wanneer mag deze behandeling niet toegepast worden?

- Een dunne en gevoelige huid

- Geïrriteerde huid

- Huid met couperose

- Een huid met dermatologische aandoeningen

- Geïnfecteerde huid


Nabehandeling en thuis:

Na de behandeling zal de huid gaan vervellen. Dit betekent dus dat de huid zich gaat vernieuwen. In dit stadium mag je niet aan de huid zitten. Dus niet krabben en ook geen velletjes weghalen. Wél mag je met plakband 'strippen' om het jeuk gevoel tegen te gaan. Het aantal behandelingen hangt af van de problemen die zich voordoen, het type huid en de wensen.

Er zou dan bijvoorbeeld een mini kuur mogelijk zijn in een serie van 3 behandelingen om de 14 dagen (zolang heeft de huid nodig om voorledig te herstellen en zo in te schatten of het gewenste resultaat is behaald).

Na de behandeling mag je 5 dagen geen water gebruiken op de behandelde huid, ook geen zeep, crème of andere cosmetica! Mocht je de huid toch graag willen opfrissen, dan mag je een azuleen lotion op de huid sprayen. Ook wordt het afgeraden om dan de zon in te gaan.